Prep je vitamines…. nu het nog kan!

De toelevering van verschillende vitamines en supplementen wordt nu alles lastiger.
Ook staat het op de agenda van de globalisten om deze natuurlijke producten onbeschikbaar te maken.

We zitten in moeilijke tijden. Maar we zijn er nog lang niet.
Gefabriceerde voedseltekorten, energietekorten. Er wordt van alles uit de kast gehaald om ons zover te krijgen dat we vragen om redding. Dat we zwak worden en zullen buigen tot de voorwaarden van de globalisten.

Uiteraard, als je hier komt zul je niet tot het soort mens behoren die hier aan meedoet.

Waarschijnlijk heb je al het e.e.a. ingeslagen, omdat je mindset en karakter ingesteld staat op vrijheid. Op onafhankelijkheid. En ook op rechtvaardigheid. Daarom verminderen je elke kans tot chantage vanuit de overheid.

Uitstekend!

Aanvullend is het raadzaam om te kijken naar natuurlijke geneeswijzen en supplementen. In de agenda van de globalisten staat dit ook gepland voor de komende jaren om uitgefaseerd te worden.

Men zal enkel nog GMO voeding tot zich nemen en farmaceutische pillen slikken tegen de klachten.

Daarom raad ik mensen aan die gezondheidsklachten hebben, om eens goed naar de oorzaak te laten kijken en desgewenst die oorzaken ook aan te pakken voor blijvende gezondheid.

Dit zorgt niet alleen dat de kwaliteit van leven verbeterd wordt. Het verminderd ook de afhankelijkheid van farmaceutische middelen en het reguliere medische systeem.

Als je dit interessant vind kun je hier meer informatie vinden.

Sla je slag met vitaminen


Ook natuurlijke supplementen zullen, als het aan de elites ligt, in de komende jaren verdwijnen. Daarom heb ik 4 pakket samengesteld om te zorgen dat jij (en je gezin) in elk geval voorzien zijn van een flinke portie kwalitatieve ondersteuning op 3 gebieden, te weten:

 • Stress reductie
 • Basis ondersteuning
 • Immuunsysteem en Ontgifting

Deze pakketten zijn voorzien van een hoeveelheid die goed is voor 2 tot 4 maanden(!)

Stress reductie:


In deze donkere tijden is er meer dan genoeg stress wat op je afkomt. Dit heeft niet alleen effect op je brein, maar ook op je algehele lichaam.

Stressreacties roven allerlei vitamines en mineralen, zetten je bijnieren onder druk, halen je hersenstofwisseling uit balans, verhogen oxidatieve stress waardoor je makkelijker ziek wordt en meer.

Gezien de stressoren niet altijd te vermijden zijn, kunnen we ons wel richten op een gezonde omgang met stress.

Het ‘Chill Pill’ pakket heeft 3 supplementen die zich richten op het ondersteunen van je brein en lichaam onder (langdurige) stress.

Adaptogenen: Algemene criteria voor adaptogenen zijn een hoge mate van veiligheid bij toepassing en, ongeacht het soort stressor, normalisatie van lichaamsfuncties na toediening.

Een scherpere definitie van adaptogenen spreekt over metabolische regulatoren die de capaciteit van een organisme vergroten om zich aan te passen aan stressvolle omgevingsfactoren en fysiologische schade te voorkomen.

L-Theanine: Dit helpt om het neurotransmitter GABA te stimuleren, wat piekeren en onrust in je hoofd uitzet. Ook fijn wanneer je moeite hebt om te slapen door een te actief brein.

L-Tyrosine: Dit is de bouwsteen voor je schildklier hormoon en helpt om fysieke uitputting te verminderen. Daarnaast is het ook de bouwsteen voor dopamine en adrenaline, wat bij stress versnelt wordt opgemaakt.

Door deze bouwstof te slikken is het makkelijker om lekker in je vel te zitten, meer energie te hebben en oplossingsgericht te blijven denken. Het zorgt in weze voor een ´langer lontje´.

Hoge kwaliteit Basisondersteuning

De basisondersteuning bestaat uit een sterke en kwalitatieve multivitamine en aanvullend extra C, D en zink.

De multi bevat de best opneembare vormen van mineralen (gebonden), de biologisch actieve vormen van B2, B6, B12 en er wordt gebruikgemaakt van een superieure biologisch actieve vorm van foliumzuur (5-MTHF).

Dit zijn de vormen zoals ze door het lichaam worden gebruikt en onderzoek laat zien dat deze een hogere biologische beschikbaarheid hebben in het lichaam.

In veel andere B12-producten en multi’s zit cyanocobalamine, wat een goedkopere, synthetische vorm van vitamine B12 is, die niet zo in de natuur voorkomt en door het lichaam omgezet moet worden in de actieve vormen.

Vanwege de veiligheid van vitamine B12-suppletie en de soms moeizame opname van B12 uit voeding en supplementen, bevatten deze multivitamine ruime doseringen, in de biologisch actieve vormen methyl- en adenosylcobalamine.

Oftewel, als jij 1 van de mensen bent bij wie het proces van omzetting (van vitamines), niet optimaal verloopt dan zorgt deze multi dat je direct de beschikbare versie binnen krijgt die meteen werkt.

Voor de mineralen ijzer, zink, koper en mangaan is gekozen voor aminozuurchelaten (bisglycinaten). Hierbij is ieder mineraaldeeltje krachtig gebonden (gecheleerd) aan twee moleculen van het aminozuur glycine.

Mineralen in deze verbindingsvorm bereiken de dunne darm goed en worden zeer goed opgenomen.

Toegestane gezondheidsclaims:

 • vitamine B1, B2, B3, B5, B6, B12, biotine, vitamine C, ijzer, jodium, koper en mangaan ondersteunen het energieniveau
 • vitamine B2, B3, B5, B6, B12, folaat, vitamine C en ijzer kunnen helpen bij vermoeidheid
 • vitamine A, B6, B12, folaat, vitamine C, D, ijzer, koper, selenium en zink hebben een positieve invloed op het immuunsysteem
 • vitamine B2, C, E, koper, mangaan, selenium en zink beschermen de cellen tegen oxidatieve schade
 • vitamine B1, B2, B3, B6, B12, biotine, vitamine C, jodium en koper ondersteunen het zenuwstelsel
 • ijzer, jodium en zink dragen bij tot een normale cognitieve functie
 • vitamine B1, B3, B6, B12, biotine, folaat en vitamine C ondersteunen mentale functies (zoals concentratievermogen en geheugen) en de gemoedstoestand
 • vitamine B5 en folaat dragen bij aan de weerstand tegen stress
 • vitamine A, B2 en zink zijn goed voor het gezichtsvermogen
 • vitamine C, D, K, mangaan en zink zijn goed voor de botten
 • vitamine K draagt bij aan de opname van calcium in de botten
 • vitamine K is nodig voor het normale verloop van de bloedstolling
 • vitamine C en D zijn goed voor de conditie van de tanden
 • biotine, selenium en zink zijn goed voor de conditie van het haar
 • koper draagt bij tot een normale pigmentatie van de huid en het haar
 • vitamine A, B2, B3, C, biotine, jodium en zink zijn goed voor de conditie van de huid
 • selenium en zink zijn goed voor de conditie van de nagels
 • jodium en selenium ondersteunen een normale werking van de schildklier
 • vitamine D ondersteunt de spierwerking
 • vitamine B1 draagt bij tot de normale werking van het hart
 • choline draagt bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme
 • choline draagt bij aan het behoud van de structuur van celmembranen en een normaal lipidenmetabolisme
https://vrijheidaltijd.nl/product/basispakket-supplementen/

Weerstand en ontgifting

Daar waar de basis suppletie zorgt voor het afdekken van…. de basis, leven we in een tijd met meer toxiciteit dan ooit.
Los van de toxische media, hebben we nu allerlei nano-deeltjes, overal plastics, chemtrails en ook straling.

Vervolgens nog (man-made) virussen (of hoe t ook wilt noemen) en mRNA ellende wat ze nu ook in dieren willen gaan spuiten…

Alles wat we binnenkrijgen hieraan, willen we idealiter ook weer goed uitscheiden in plaats van opslaan in ons weefsel. Onze lever doet dit in combinatie met de darmen.

Daarom is het essentieel dat de lever goed presteert en dat we een gezonde darmflora hebben.

Probiotica
Een gezonde darmflora is ook weer zo´n 80% van het immuunsysteem. Dus ook voor de mate waarin je bestand bent tegen ziektekiemen, is het van belang om te zorgen voor gezonde darmen.

Probiotica helpt hierbij. Uiteraard is een gezonde leefstijl nummer 1. Onderzoekt toont echter aan dat het helpt om een brede reeks aan probiotische stammen tot je te nemen, zeker in tijden van stress of wanneer je ziek bent.

Ook wanneer je antibiotica hebt genomen of slechte ontlasting hebt.

Probiotica helpen niet alleen het immuunsysteem om beter te presteren. Ze helpen ook met vertering van voeding, helpen om ontstekingsprocessen goed af te ronden, hebben directe invloed op je brein (en dus hoe je in je vel zit), je metabolisme (hoe makkelijk je aankomt en afvalt) en meer.

NAC
Toepassing N-acetyl-L-cysteïne (NAC): bescherming weefsels en organen, verbeterde zuurstofmetabolisatie, detoxificatie en regulering glutamaatactiviteit (wat neerkomt op overprikkeling verbeteren).

Ook is NAV de voorloperstof van glutathion; de krachtigste intercellulaire antioxidant bekend. Zeer belangrijker in tijden van stress om vrije radicalen weg te nemen. En ook tegen straling zoals WIFI is gebleken dat deze stoffen helpen tegen schade.

Leverondersteuning
Het ontgiften van alle toxische stoffen die we tegenwoordig overal tegenkomen is essentieel om gezond te blijven.

De leverondersteuning biedt een mix van stoffen waarvan bekend is dat deze de lever helpen te ontgiften, waaronder glutathion, curcuma, silymarine, alpha liponzuur en meer.

Uit onderzoeken blijkt ook dat deze stoffen niet alleen kunnen werken tegen toxische stoffen maar ook tegen straling, zoals WIFI e.d.

https://vrijheidaltijd.nl/product/immuun_detox-pakket/

En er is ook een versie waarin de basis voordeliger gecombineerd is met het immuun-detox pakket.

Plaats een reactie