Onvruchtbaarheid als bijwerking Covid Injectie?

(Video met uitleg onderaan + studieresultaat Pfizer)

Terwijl de media en de overheid non-stop blaten hoe geweldig en nodig het vaccineren is, staat er steeds meer artsen en wetenschappers op om ons te waarschuwen voor de gevaren. Onze minster van ‘Volksgezondheid’ Hugo de Jonge geeft aan dat het uitermate goed getest is en we ons niet niet eens zouden mogen afvragen wat er in zit en of we het wel willen (hoe haal je het in je hoofd…). Gebrek aan empatie en inlevingsvermogen 100%. Jammer is dat de reguliere media geen onafhankelijke journalistiek is maar staats TV, krant en radio. Elke zender hetzelfde geluid, dezelfde kleine kliek mensen die elkaar napraten, waarvan een deel ook belangen heeft bij de farmaceutische industrie. Hoe walgelijk is het? Temeer, gezien wetenschappers inmiddels aangeven dat er een risico kan zijn op zowel het ontwikkelen van auto-immuunziekten, als ook onvruchtbaarheid. Farmaceuten hebben niet genoeg getest of dit een bijwerking kan zijn! Tegelijk geven ze wel aan om het vaccin niet te nemen wanneer je kinderen wilt krijgen. Goh… Maar er is een risico dat het effect blijvend is.

Ex Pfizer directeur waarschuwt voor bijwerkingen corona vaccinatie

Voormalig vicepresident en wetenschappelijk directeur van Pfizer Dr. Michael Yeadon en de Duitse longspecialist en parlementariër Dr. Wolfgang Wodarg hebben een dringende aanvraag ingediend bij het Europees Geneesmiddelenbureau waarin wordt opgeroepen tot onmiddellijke schorsing van alle SARS-CoV-2-vaccinonderzoeken – met name de BioNtech / Pfizer-studie over BNT162b (EudraCT-nummer 2020-002641-42 ).

Yeadon en Wodarg zeggen dat de studies moeten worden stopgezet totdat er een ontwerpstudie beschikbaar is die een groot aantal ernstige veiligheidsproblemen aanpakt die worden geuit door een groeiend aantal gerenommeerde wetenschappers die sceptisch zijn over hoe snel de vaccins worden ontwikkeld

Risico en bijwerkingen Corona vaccinatie

Wil jij het risico nemen op auto-immuunziekte (zoals reuma en MS) of onvruchtbaarheid? Terwijl je gezond bent? Terwijl je niet in de risico groep valt?

Terwijl er 99,98% kans is dat jij nooit iets van Corona zult merken? Daarbij lijkt het er ook op dat mensen die gevaccineerd worden slechter reageren, wanneer zij het echte SarsCov virus tegenkomen, zelfs met sterfte als mogelijk gevolg(!)

Luister in enkele minuten naar artsen/wetenschappers zonder financiële banden met de farmaceutische industrie om een beter beeld te krijgen bij de mogelijke gevaarlijke bijwerkingen van de corona vaccinatie en of zij het gebruiken van dit vaccin uberhaupt aanraden.

Ook studies tonen inmiddels aan dat de spike proteinen weg gaan uit de plek van injecties en zich tot dagen later opstapelen in ander weefsel met een extreem hoge affiniteit voor de eierstokken!

Wederom: Dit geluid hoor je NIET in de reguliere media.

Vind jij dat we het recht hebben om dit op z’n minst te horen alvorens je je eigen beslissing maakt? Wil jij voorkomen dat mensen in jouw omgeving om wie je geeft, mogelijk kans lopen op auto-immuniteit of onvruchtbaarheid zonder dit goed te beseffen? DEEL dit dan, zodat mensen een eerlijke keuze kunnen maken, gebaseerd op een vollediger beeld.

Plaats een reactie