12 redenen waarom Covid Vaccins GEEN experiment zijn.

Er wordt wel eens gesteld dat de huidige vaccinatiecampagne tegen Covid een medisch experiment is.
Oftewel de injecties van Pfizer/BioNTech, Janssen, ModeRNA en AstraZeneca.

De reden dat dit niet klopt is dat er voor medische experimenten zware regels gelden waaraan voldaan moet worden. Experimenten mag niet zomaar en moet juridisch, ethisch en op elk ander gebied dichtgetimmerd zijn. En dat is in dit geval niet zo. Verre van zelfs.

Zie hieronder de verschillen tussen hoe een medisch experiment hoort te gaan en hoe crimineel op dit moment de bevolking wordt bespeeld met:

– (in)Directe dwang
– Massale media manipulatie
– Sociale Druk
– Stelselmatige leugens over zogenaamde veiligheid/effectiviteit
– Goedkope ‘sales’ tactieken als op = op
– Stelselmatig weghouden van complete, objectieve informatie
– Stelselmatige censuur van onafhankelijk medici en wetenschappers
– Etc.

Oftewel, de term ‘medisch experiment’ is een compliment voor de medische tyrannie die nu over de samenleving wordt uitgekotst.

Voor de cynische lezers die wellicht nu al willen afhaken, succes.

Voor de kritische lezers die daadwerkelijk benieuwd zijn, verder op in het artikel
vind je het interview met o.a. de uitvinder van mRNA techniek die hetgeen hier wordt
uiteengezet ondersteund.

Waarom de Covid injecties GEEN medisch experiment zijn

Medisch experimenterenCovid Gentherapie
Duizenden euro’s betaald ivm risico/tijdEr wordt 0 euro betaald.
Je wordt uitgebreid en objectief ingelicht.Je wordt verkeerd voorgelicht en bewust voorgelogen over de zogenaamde veiligheid en werkzaamheid.
Er is geen reclame/mediacampagne door de overheid en media.Er is continu reclame/mediacampagne door de overheid en media.
Je dient te beseffen wat voor behandeling je ondergaat en wat de risico’s zijn. Je dient op basis van dit besef, deze vrijwillig te accepteren. Oftewel er is sprake van informed consent.Risico’s worden bewust verzwegen en/of gebagetaliseerd. Mensen accepteren het middel op basis van onjuiste gegevens. Er is ook geen sprake van informed consent.
Je moet weten wat voor middel je krijgt.Mensen denken dat ze een vaccin krijgen, in tegenstelling tot gentherapie.
Er is geen enkel vorm van (in)directe dwang of sociale druk.Er is sprake van zware (in)directe dwang of sociale druk.
Het risico om mee te doen moet niet groter zijn dan het doel waar het voor dient.Het risico om mee te doen is onacceptabel, vanwege de mate van bijwerkingen/kans op sterfte door het middel, de beperkte werkzaamheid en aanwezigheid van veilige alternatieven.
Dit gecombineerd met het feit dat het gros van de bevolking niet/nauwelijks last krijgt van Covid.
Het experiment moet gebaseerd zijn op de resultaten van eerdere dierproeven.Tijdens eerdere dierproeven gingen de dieren massaal dood toen zij maanden na injectie in contact kwamen met het virus. Recent zijn er geen dierproeven gedaan.
Er wordt een 0 meting gedaan.Er wordt geen 0 meting gedaan.
Er wordt strikt bijgehouden wat de effecten zijn en dit wordt correct en objectief verzameld en doorgegeven door professionals.Er wordt slecht bijgehouden wat de effecten zijn. Databases zijn veelal onbekend en op vrijwillige basis.
Een studie wijst uit dat mogelijk slechts 1% van de bijwerkingen gemeld wordt.

Veel medici nemen bijwerkingen niet serieus / geloven zelf al niet dat het kan liggen aan het middel. Er is sprake van een ongezonde bias.
Er is geen mindset dat bijwerkingen niet aan het middel kunnen liggen. Dit wordt objectief bijgehouden.Er heerst een mindset dat bijwerkingen niet aan het middel kunnen liggen, maar altijd aan toevalligheden of al bestaand onderliggend lijden.
Er dient niet geexperimenteerd te worden wanneer er verwacht wordt dat er onnodig lijden en/of sterven zal plaatsvinden.Er wordt nu ondanks massale bijwerkingen en duizenden sterfgevallen, gecontinueerd met experimenteren. Dit terwijl er veilige alternatieven zijn.

Sterker nog, het wordt verder uitgebreid naar kinderen die totaal buiten de risicogroep vallen.

Zoals je kunt lezen, is de huidige uitrol van de experimentele gentherapie, niet in lijn met hoe medische experimenten moeten worden uitgevoerd. Mensen beseffen niet waar zij aan mee doen. Ze baseren hun keuzes veelal op leugens, bedrog, manipulatie en hierdoor opgewekte angst en sociale druk.

Medici, wetenschap en permanent verloren vertrouwen

Het feit dat het gros van de medische wereld zich hier niet tegen uitspreekt, spreekt ook boekdelen. Artsen die hier vrolijk aan meedoen. Artsen die dit promoten. Artsen die hun patienten niet compleet informeren over de bijwerkingen en het aantal sterfgevallen. Artsen die zich niet inlezen in veiligere alternatieven en hun patienten daadwerkelijk willen helpen om Covid te voorkomen en/of goed te behandelen.

Medici die niet geleerd hebben van eerdere blamages zoals destijds met het mexicaanse griep schandaal.
Medici die hun eed van Hippocrates niet waardig zijn.

Het is ongelooflijk hoe ‘de reguliere geneeskunde’ altijd prat gaat op dat zij wetenschappelijk onderbouwd zouden werken en alternatieve behandelmethoden niet.

Nu, meer dan ooit, is te zien hoe deze medici opgeleid worden om te werken voor de farmaceutische mafia in plaats van zelf na te denken. En artsen die dat wel doen en daadwerkelijk kijken wat het beste is voor hun patient, krijgen een bak ellende over zich heen. De omgekeerde wereld.

Hoe kunnen we nog vertrouwen hebben in artsen, verpleegkundigen en anderen als zij zich zo makkelijk laten beinvloeden en meedoen aan experimenten. Dit begint al met niet-werkende, ongezonde mondmaskers, het accepteren van PCR-testen die geen diagnose zijn en mensen op basis van het weigeren hiervan zorg ontzeggen en nu het injecteren van mensen met gentherapie onder de noemer vaccin.
Zorgmedewerkers die handelen op basis van angst, in plaats van op basis van objectieve informatie.

Het is simpelweg walgelijk en dit zal, als we terugkijken een gitzwarte bladzijde zijn in de geschiedenis van de reguliere geneeskunde. Een periode waarin zij zich verloren in pure waanzin en werelwijd hebben bijgedragen aan massaal leed en sterfte wat voorkomen had kunnen worden.

Gelukkig staan er nog altijd steeds meer mensen op, zoals de onderzoekers die mRNA techniek hebben ontwikkeld. Wil je de diepte in?
Luister dan naar dit interview hier met:

  • Robert Malone – the inventor of mRNA technology
  • Steve Kirsch – Executive Director of Covid-19 Early Treatment Fund

(filmpje begint NA de intro, dus even stukje doorspoelen of wachten)

Het mag duidelijk zijn.
De huidige manier van omgang met Covid is het woord experiment simpelweg niet waardig.
Dit is een misdaad. Het is crimineel.
Het gaat tegen alle codes van medisch ethisch handelen in en ondertussen worden ook allerlei grondrechten grof geschonden.

Dat is ook de reden dat wij zeggen: Elke Prik MINDER Telt.
Dat is ook de reden dat we met honderden mensen door het land elke dag stickeren.
Mensen informeren, zaadjes planten, te helpen na te denken en onderzoek te doen.

Elke mondkap, test en prik minder telt!
Doe jij ook mee?

vrijheid stickers

Plaats een reactie